MINDFULNESSKURSER

 

RADIKAL NÄRVARO

 

 

 

MINDFULNESSKURSER

 

Är du nyfiken på att veta mer om mindfulness?

Mindfulness/Medveten Närvaro hjälper dig att bli mer fokuserad, ta klokare beslut och förstå dig själv bättre. Det minskar din stress och oro och framför allt så tar det dig mot en tillvaro då du agerar mer medvetet i stället för att reagera då vi behöver förhålla oss till stress och svårigheter.

Mindfulness är ett förhållningssätt, medvetenhet om tanke och vad som faktiskt är just nu – utan att bedöma. Det är tillåtande, radikalt tillåtande av det som är. Det är vakenhet i nuet.

Kursen kommer att vara uppdelad i 4 block som är 4 veckor vardera där jag har olika fokus. Du kan välja att köpa hela kursen eller 4 veckor då du känner att temat passar dig. Meditationer ingår.

1. Stresshantering med Medveten Närvaro

2. Sömnproblem och Medveten Närvaro

3. Smärthantering och Medveten Närvaro

4. Stresshantering med Medveten Närvaro

När: Tisdagar kl.18.10-19.40

Var: Västerorts Yoga&Rehabcenter Pris: 4 veckor 995kr Hela kursen 3000kr

Anmälan: info@vmyoga.se

 

MINDFUL EATING

Relationen till mat, ätande och vår egen kropp är centralt i våra liv. Vi måste alla äta för att leva. Relationen speglar också vår attityd till oss själva och vår omgivning. Tyvärr är det idag få andra dagliga aktiviteter som är så laddade med negativa känslor, stress, oro, missnöje, och dåligt samvete som den i grunden ganska enkla handlingen att få energi i våra kroppar.

Mindful eating handlar om att medvetandegöra ätandet och allt som påverkar ätandet. Det hjälper dig att få ett mer njutbart förhållande till maten, till din kropp och ditt ätande.

Genom att lära dig detta så kan du guida dig själv varsamt till en större medvetenhet, det hjälper dig att välja bort oönskat ätande samtidigt som du frigör dig från dieter, matnojor och överdriven självkontroll, att verkligen njuta av den mat du väljer att äta.

Under kursdagen så kommer jag att prata om detta, vi kommer att meditera och öva tillsammans.

 

Läs mer här!

 

KALENDARIUM

 

YOGAMASSAGE

 

WORKSHOPS I PERSONLIG UTVECKLING, PERSONLIGT HELANDE & INRE LEDARSKAP

RADIKAL NÄRVARO

 

Hanna NIlsson

Västerorts Yoga & Rehabcenter

Siktgatan 1 Vällingby Stockholm

 
 
 

Följ oss gärna

 

För att ta del av nyheter och erbjudanden.

Här delar jag även med mig av tips och det som händer i vardagen som egen företagare.

© Copyright 2017 Hanna Nilsson. All Rights Reserved.